Tăriceanu, atacat din propriul partid. Deputat: Deciziile ALDE din ultima perioada, luate de 4-5 persoane, sunt unele total greşite

ALDE nu participă la votul de învestitură a Guvernului Orban II
ALDE nu participă la votul de învestitură a Guvernului Orban II
6 septembrie 2019, 09:06

Deputatul ALDE Marian Cucşa scrie pe Facebook că, în calitate de membru fondator al ALDE Timiş, ca deputat şi preşedinte de filială, în calitate de vicepreşedinte ALDE, a adresat multe întrebări în forurile de conducere ale partidului şi nu a primit răspunsuri.

„Am fost printre primii care au cerut ca ALDE să iasă de la guvernare, de lângă PSD, pentru a avea candidat propriu la prezidenţiale – în persoana domnului Tăriceanu, şi de a merge mai departe pe picioarele noastre spre redefinirea ALDE ca partid liberal! Acum suntem în situaţia în care am ieşit de la guvernare, nu avem candidat, susţinem un independent la alegerile prezidenţiale (decizie luată fătă o analiză internă, dacă există posibilitatea unui alt candidat din rândurile membrilor ALDE, în perspectiva dezvoltării partidului), am făcut o alianţă electorală cu Pro România şi urmează o alianţă politică şi probabil fuziunea (lucruri aflate de pe Facebook, de pe pagina domnului Tăriceanu)”, scrie Marian Cucşa.

Acesta consideră că deciziile ALDE din ultima perioadă, „luate de 4-5 persoane şi aduse doar spre validare forurilor de conducere, sunt unele total greşite şi lipsite de respect faţă de colegi. Ele s-au născut peste noapte, fără o analiză şi o proiecţie despre ce înseamnă viitorul liberalismului în România”.

„De ce e mai frecventabil Pro România decât PSD? Când ştim cine e Victor Ponta, că de fapt, e tot un PSD-ist plecat supărat de acasă! Am votat împotriva alianţei electorale cu Pro România şi nu voi susţine nicio altă asociere cu formaţiunea lui Victor Ponta”, mai scrie deputatul.

Acesta îşi îndeamnă colegii: „să avem curajul să fim noi înşine! Să spunem ce gândim, să avem conştiinţă de sine şi să ne implicăm acum pentru viitorul copiilor noştri, nu doar pentru viitorul imediat!”.

 

 

 

sursa

mediafax.ro

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite