Târguri de Florii în Capitală. Peștele, vedeta zilei
Hora din Parcul Naţional le-a stârnit bucureştenilor pofta de mâncare. Pe grătare, cât a fost ziua de lungă, bucătarii au perpelit scrumbie, doradă, calcan, păstrăv, chefal şi fructe de mare.
Într-un ceaun de 500 de litri a fost preparat un borş de peşte, iar o saramură de crap s-a făcut într-o oală de 300 de kilograme.
Comercianţii au anticipat pofta oamenilor şi s-au aprovizionat serios.
De la târg, bucureştenii au putut cumpăra nu doar pește, ci şi brânză, preparate din carne, cozonac sau pască.
Unii bucureşteni au dat o fugă la Târgul de Florii de la Muzeul Satului. Meşterii populari i-au întâmpinat cu ouă încondeiate.
Vizitatorii au putut cumpăra şi cadouri de Paşti: ii, icoane pictate sau sculptate în lemn de măslin.
Toate târgurile sunt deschise şi duminică.