Târgul de Crăciun al Bucureștiului e gata să-și primească oaspeții. Meciurile de la Campionatul Mondial de fotbal se văd în Piața Constituției

18 noiembrie 2022, 19:44

În Piaţa Constituţiei se pregătesc căsuţele pentru meşterii populari, patinoarul, scena pentru evenimente, se lucrează la Casa lui Moş Crăciun şi la instalarea roţii panoramice, o premieră pentru Târgul de Crăciun de la Bucureşti.

”Oamenii îşi doresc Târgul de Crăciun, dacă oamenii îşi doresc noi îl facem. O să avem o secţiune specială, spre deosebire de celelalte ediţii anterioare, o să avem parteneriatul cu TVR-ul care ne dă şi meciurile de la Campionatul Mondial de fotbal şi secvenţele pe care nu le vedem la televizor, interviuri”, a spus Nicușor Dan, primarul Capitalei.

Meciurile din Campionatul Mondial de fotbal vor putea fi vizionate chiar din prima zi a competiției.

Copiii pot veni la Târgul de Crăciun din piaţa Constituţiei încă de duminica aceasta, unde pot să-și cumpere cadouri sau sa manânce turtă dulce. Însă, pentru întâlnirea cu Moş Crăciun mai trebuie să mai aştepte puţin. Abia pe data de 30 noiembrie, Moş Crăciun va ajunge aici, în Piaţa Constituţiei.

Târg de Crăciun și în Drumul Taberei

Un alt târg de Crăciun va fi organizat în Sectorul 6. În afară de brad, carusel, căsuțe din lemn și patinoar, o perdea de lumini va îmbrăca podul suspendat din parc.

”Ne-am propus că să facem un Târg de Crăciun la un standard foarte înalt şi care să nu ne coste nimic pe noi ca primărie”, spune Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6.

”E normal că încet încet primăriile să aibă acest obiectiv de a lăsa profesioniştii să organizeze evenimente, târguri, spectacole, ca în felul acesta să aibă şi garanţia succesului, în acelaşi timp să nici nu cheltuiască banii publici”, susține Edy Chereji, co-fondator UNTOLD Universe.

”Atât organizatorii cât şi reprezentanţii Primăriei Sectorului 6 le recomandă celor care vor să viziteze Târgul de Crăciun din parcul Drumul Taberei, indiferent că sunt din Bucureşti sau din alte oraşe ale ţării să nu vină cu maşina personală. În zonă sunt extrem de puţine locuri de parcare.

Târgul de Crăciun din Parcul Drumul Taberei va fi deschis din 25 noiembrie până pe 27 decembrie.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă