TÂRGU JIU | Muzică de promenadă în parcul Central. Atmosfera inedită i-a surprins pe localnicii aflați la plimbare, dar și pe turiști

4 mai 2021, 10:46

Atât cei tineri au fost încântați de ritmurile oferite de Fanfara “Armonia”, cât și cei vârstnici, care au avut ocazia să-și amintească de muzica de promenadă de altădată.

Muzica de promenadă a răsunat în parcul care găzduiește Poarta Sărutului, Aleea Scaunelor și Masa Tăcerii din Târgu Jiu. Concertul ad-hoc a fost organizat în foișorul care se află la doi pași de Calea Eroilor.

Atmosfera inedită i-a surprins și pe localnicii aflați la plimbare, dar și pe turiștii care au ajuns la Târgu Jiu să vadă sculpturile lui Brâncuși.

Instrumentiștii de la Fanfara Armonia au vrut să le facă o surpriză celor prezenți în parc, iar vremea a fost de partea lor.

Concertele au fost interzise până acum în oraș din cauza scenariului roșu impus de numărul mare de îmbolnăviri cu sarsCov2. Acum rata de infectare este de 0,3 cazuri la mia de locuitori, iar municipiul Târgu Jiu  se află în scenariul verde.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite