Târgoviște: Doi bărbați au fost găsiți împușcați pe un câmp. Principala suspiciune a anchetatorilor este de dublu asasinat

27 octombrie 2017, 08:15

ACTUALIZARE Cei doi bărbați, spun surse judiciare, se aflau ieri pe câmp şi, cel mai probabil, ar fi observat unul sau mai mulţi braconieri, la aproximativ 500 de metri de locul în care erau. N-au stat pe gânduri şi ar fi mers să discute cu ei.

Dialogul s-a aprins și, la un moment dat, braconierii ar fi tras în plin în cei doi cu armele de vantoare. Primul a căzut la pământ consilierul, în timp ce angajatul său ar reuşit să fugă. După 100 de metri, spun poliţiştii, a fost şi el răpus de gloanţe.

Alarma a dat-o un prieten al consilierului, care a auzit la telefon tot ce s-a întâmplat.

În sprijinul poliţiştilor din Dâmboviţa au fost trimişi şi doi specialişti de la IGPR.

ACTUALIZARE Autopsia a fost realizată în cursul nopții și există și un raport preliminar.

Fiecare dintre cei doi bărbați prezintă două urme de intrare a alicelor. Din primele informații, incidentul s-ar fi produs ieri, în jurul orei 13.00, iar în jurul orei 18.00 polițiștii ar fi ajuns la fața locului, anunțați la 112.

IGP a trimis doi specialiști la fața locului.

ACTUALIZARE Anchetatorii au reluat, vineri dimineața, cercetările în zona unde au fost găsiți ieri doi bărbați împușcați, pe un câmp, la Nisipuri, în apropierea municipiului Târgoviște, conform Agerpres.

Polițiștii și procurorii caută probe care să îi conducă spre autorul sau autorii faptei. La acest moment, sunt mai multe variante luate în calcul de anchetatori, printre care cele de omor și accident de vânătoare.

Conform prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, Mihai Dincă, este mai probabilă varianta omorului, dar nu sunt excluse nici alte piste. Echipe de polițiști sunt mobilizate în tot județul și fac cercetări ample, inclusiv la persoanele care dețin arme.

 

Cadavrele au fost descoperite de un trecător, pe un câmp din cartierul sârbesc, unde sunt grădini de legume. El a sunat la 112.

Polițiștii au venit imediat la fața locului, iar ancheta este condusă de procurorii de pe lângă parchetul Tribunalului Dâmbovița.

Anchetatorii au ridicat mai multe probe, dar deocamdată nu a fost identificat un suspect.

La câţiva kilometri de locul teribilei întâmplări, poliţiştii au găsit un autoturism abandonat, care este posibil să aibă legătură cu moartea bărbaţilor.

Cei doi bărbați au fost împușcați în cap și în abdomen.

Una dintre victime este Gheorghe Ifrim, consilier local la primăria Răzvad, iar cealaltă un angajat al politicianului.

Viceprimarul localității Răzvad susține că politicianul și angajatul lui erau pe câmp pentru a culege varză și ar fi suprins câteva persoane la braconaj.

Martor ar fi fost un prieten al consilierului cu care vorbea la telefon în momentul în care a fost omorât.

Cei doi bărbaţi găsiţi împuşcaţi aveau 40, respectiv 49 de ani.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

O ursoaică şi unul dintre puii ei au fost împuşcaţi după ce au devenit agresivi