Tărâmul leilor, oaza oamenilor. Britanicii au deschis un complez de cabane în mijlocul parcului Zoo din Londra

Mic dejun cu pinguini şi nopţi petrecute în căsuţe de lemn încălzite cu sobe - este oferta grădinii zoologice din Londra. Cei care caută o cazare extravagantă, deloc ieftină, pot trage în capitala Regatului pentru a trăi o experienţă de neuitat.

29 Iulie 2019, 14:26 (actualizat 29 Iulie 2019, 14:27) |

Tărâmul leilor se numeşte zona din grădina zoologică londoneză, unde trebuie să te fereşti de privirea iscoditoare a unei girafe. Toate cabanele, nouă la număr, au o singură cameră, o baie şi prispă. Aici nu auzi decât zgomotele făcute de cele aproape 20.000 de animale. Poţi vedea li scene la care, în mod normal, nu ai avea acces în cel mai vechi centru de cercetare zoo din lume. Societatea Londoneză de Zoologie doreşte ca prin acest proiect să strângă fonduri pentru a ajuta speciile pe cale de dispariţie.

O noapte petrecută într-o căsuţă de lemn din grădina zoologica de la Londra costă 420 de euro. Pentru copii se mai plăteşte 55 de euro.

Poate costa şi mai puţin, în funcţie de alegerea pe care o face fiecare client. Important este că prin această metodă de autofinanţare, cercetarea maladiilor care afectează anumite specii în mediul lor natural, ducând până la pericolul ca animalele respective să dispară, nu va fi întreruptă.

*
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 2°C 4°C
IASI 1°C 3°C
CLUJ 2°C 1°C
CONSTANTA 3°C 2°C
CRAIOVA 3°C 3°C
BRASOV -1°C -2°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI