Tânărul care și-a omorât un vecin cu drujba a fost reținut

27 decembrie 2022, 12:35

Tânărul cu probleme psihice, suspectat că şi-a omorât un vecin în comuna doljeană Călăraşi a fost prins după 2 zile de căutări. Și a fost deja reţinut. Suspectul se ascundea la o stână. Tot acolo a fost găsită și drujba folosită pentru comiterea crimei.

Pentru prinderea suspectului au fost mobilizate forte impresionante, s-au folosit camere cu termoviziune și chiar un elicopter.

„Întrucât au rezultat indicii privind săvârşirea infracţiunii de omor, la faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare formată din procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj şi poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciului Criminalistic Dolj. În fapt, în cursul nopţii de 24 spre 25 decembrie, bărbatul de 57 de ani, împreună cu alţi doi bărbaţi, din aceeaşi localitate, au consumat băuturi alcoolice la locuinţa victimei, iar la un moment dat unul dintre cei doi bărbaţi, în vârstă de 25 de ani, i-ar fi aplicat mai multe lovituri victimei, cu corpuri dure şi cu un obiect tăietor – despicător, care i-ar fi provocat decesul„, informează IPJ Dolj.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite