Tânără strânsă de gât și lovită de iubit pe o stradă din Dej, salvată de un jandarm

Darius Biriș
Darius Biriș
19 ianuarie 2020, 11:59

Sergentul major Darius Biriș are 23 de ani și lucrează în Jandarmeria Cluj de un an și 3 luni.

Sâmbătă, jandarmul se întorcea de la un meci de fotbal cu prietenii, când, în zona Pieței Bobâlna din Dej, a observat pe trotuar un bărbat care avea o discuție aprinsă cu o tânără.

Jandarmul, aflat pe celălalt trotuar, a oprit mașina pentru că discuția dintre cei doi degenerase, iar tânăra cerea ajutor, în timp ce bărbatul o strângea de gât.

„În acel moment, Darius a coborât din maşina în care se afla cu prietenul său pentru a aplana situaţia conflictuală, dar agresorul a lovit-o cu pumnul în față pe tânăra, care a căzut inconștientă pe trotuar. Deşi jandarmul clujean şi-a declinat identitatea, agresorul a încercat să îl lovească, încercând fără succes să fugă, iar după o cursă de câțiva metri, Darius l-a prins și l-a imobilizat. Darius l-a pus la pământ pe agresor, iar cu cealaltă mână a sunat la SNUAU 112 unde a cerut sprijinul unui echipaj de poliție. În doar câteva minute, după sosirea poliţiştilor, jandarmul l-a predat pe bărbat, cunoscut se pare pentru antecedentele sale”, arată Jandarmeria Cluj.

Pe pagina de Facebook a instituției este publicată și discuția ulterioară a jandarmului cu fata, care i-a mulțumit.

Sursa: Mediafax

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite