Tânăr mort după ce a înghițit un plic cu droguri, sub ochii polițiștilor

13 decembrie 2023, 14:50 (actualizat 14 decembrie 2023, 01:38)

O patrulă de poliție a observat o mașină în care se aflau nu mai puțin de șase persoane, peste limita admisă de lege. La controlul corporal, polițistul a sesizat un comportament suspect la unul dintre pasageri.

În urma controlului polițiștii au observat că bărbatul mestecă ceva și i-au solicitat să arate și au scos din gură plicul cu reziduuri de culoare albă.

Cosmin Lupu, purtător de cuvânt IPJ Olt: Tânărul a declarat că sunt 2,5 g o substanță cu efecte psihoactive și o țigară artizanală. Polițiștii au solcitat de urgență ambulanța, întrucât a intrat în stop cardio-respirator. Polițistul a procedat la efectuarea reuscitării.

La scurt timp, bărbatul a intrat în stop-cardiorespirator. Polițiștii au solicitat ambulanța și l-au resuscitat până la sosirea echipajului medical. Și medicii au încercat să îl salveze.

Anchetatorii spun că tânărul a mai fost prins sub influența stupefiantelor. Anul trecut el a fost condamnat la 9 luni de închisoare cu suspendare pentru deținere și consum de substanțe interzise. Era cunoscut pentru asta și în satul său.

Trupul neînsuflețit a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Olt, iar tinerii care erau cu el în mașină la audieri. Polițiștii au găsit la unul dintre ei pliculețe cu material vegetal și o folie de aluminiu cu un praf alb cristalizat, iar în mașină țigarete artizanale și mai multe plicuri cu material vegetal tocat, dar și o pungă cu o substanță albă. Dosarul penal a fost preluat de DIICOT.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite