Tablou favorabil pentru Simona Halep la Indian Wells

6 martie 2019, 09:09

Simona Halep intră direct în turul secund la Indian Wells, acolo unde poate da de Barbora Strycova. Simona Halep a câştigat, fără set pierdut, ultimele patru dueluri directe cu numărul 50 mondial.

După probabile meciuri cu Alexandra Sasnovich, în manşa a 3-a şi în „optimi”, cu Daria Kasatkina sau Jelena Ostapenko, Simona o poate întâlni pe Elina Svitolina în „sferturi”, prima adversară din Top 10 WTA.

În penultimul act, Halep îşi poate lua revanşa în faţa Serenei Williams sau poate reedita, cu Sloane Stephens, finalele din anul precedent de la „Roland Garros” şi „Montreal”.

Pentru titlu şi cu şansa de a redeveni numărul 1 mondial, românca se poate bate cu Naomi Osaka, Karolina Pliskova sau Petra Kvitova. Simona mai are de câștigat 10.000 de dolari pentru a atinge o barieră extraordinară pentru un sportiv român, 30 de milioane din premii.

Aflată în sfertul de tablou al Simonei, Mihaela Buzărnescu este şi ea calificată direct în turul secund, unde o poate reîntâlni pe Daria Gavrilova, australianca în faţa căreia a obţinut prima victorie din an şi după 7 luni.

În aceeaşi jumătate de tablou cu cele 2 românce, Irina Begu joacă împotriva canadiencei de origine română, Bianca Andreescu, ocupantă a locului 60 mondial, cu 21 de victorii în 24 de partide disputate în acest sezon.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite