Sydney a întâmpinat Anul Nou cu un spectacol de artificii restrâns. Totul a fost difuzat la TV și online. Publicul nu a avut acces în port

Revelion la Sydney
Revelion la Sydney
31 decembrie 2020, 17:02

Spectacolul de artificii a fost mai mic decât în anii precedenţi, limitat la Sydney Harbour Bridge, şi a durat doar 7 minute. Poate fi urmărit AICI

Garduri din sârmă au blocat intrarea pe ţărm, iar poliţia a oprit pe oricine a încercat să se îndrepte către punctele de observaţie, unde, în mod normal, până la un milion de persoane se înghesuiau să urmărească celebrul foc de artificii de deasupra portului.

Petrecăreţii de Anul Nou care ar fi încercat să încalce restricţiile de intrare în portul din Sydney pentru a urmări focul de artificii de la miezul nopţii riscau o amendă de 1.000 de dolari australieni (770 de dolari).

Prim-ministrul Scott Morrison i-a lăudat pe australieni pentru că au făcut faţă pandemiei mai bine decât aproape orice alt stat din lume.

”A fost cea mai mare provocare pe care australienii au înfruntat-o de la al Doilea Război Mondial şi am demonstrat din nou că suntem o naţiune de învingători”, a spus Morrison într-un mesaj video.

Australia are acum 215 cazuri active de coronavirus, după ce pe 31 decembrie au fost înregistrate 25 de cazuri noi, notează Agerpres. Un număr de 23 de persoane sunt spitalizate.

În 2020, în Australia, s-au înregistrat 909 decese asociate coronavirusului.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite