„Swimathon”, maratonul faptelor bune. Zeci de cauze au fost promovate de sportivi sau amatori. Copiii săraci, campionii competiției. Ei vor avea zilnic o masă caldă la școală

29 iunie 2019, 19:38

Mai mulți copii au pus braț de la braț să strângă bani pentru persoanele cu autism. Au înotat peste 1.000 de metri, unii dintre ei în mai puțin de 20 de minute. Totul cu un singur gând: să ajute!

Matei este colegul lor cu autism, care a înotat cot la cot cu ceilalți.

Bogdan Stelea, fostul portar al Naționalei României, a apărat și el o cauză nobilă. A înotat și a adunat bani ca să construiască un loc de joacă pentru copiii săraci.

Câțiva copii din Ferentari au venit să-i susțină pe cei care fac valuri pentru ei. Mihaela mai are 5 frați acasă, iar un sandviș la școală i-ar prinde tare bine.

Pentru ei s-au adunat mulți bani. Copiii săraci au devenit, de fapt, campionii competiției, pentru că o bună bucată de timp vor avea zilnic o masă caldă la școală.

Au fost 24 de cauze pentru care sportivi sau amatori au străbătut bazinul în lung și-n lat.

Swimathon este deja la a șaptea ediție. Din 2013, a finanțat 120 de proiecte cu peste un milion de lei. Totul datorită miilor de donatori implicați.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă