Şvaiţer tradiţional, produs în Bucovina, după reţete originale

Şvaiţerul, celebra brânză elveţiană, îşi face loc încet, dar sigur pe mesele românilor. Însă puţini ştiu că România are deja o tradiţie de două secole în producerea acestei specialităţi. O antreprenoare din Bucovina s-a gândit să reînvie tradiţia cu utilaje moderne şi reţete originale din ţara Cantoanelor.

28 Noiembrie 2021, 19:21 (actualizat 28 Noiembrie 2021, 20:40) Știrile TVR |
Trimite un comentariu


sau conectează-te prin Facebook

Televiziunea Română respectă noile norme impuse de Uniunea Europeană cu privire la protejarea datelor. Postarea unui comentariu la articolele de pe site-urile TVR presupune declararea numelui si email-ului dumneavoastră. Aceste date au ca scop strict identificarea sursei comentariului. Ele nu vor fi procesate sau transmise unor terţi în alt scop decât cel declarat. Vezi şi "Politica de Confidenţialitate" care descrie modul în care colectăm, folosim şi partajăm informaţiile dumneavoastră pentru a vă oferi serviciile online TVR şi modul în care colaborăm cu platforme sociale.
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 30°C 30°C
IASI 26°C 29°C
CLUJ 24°C 26°C
CONSTANTA 25°C 24°C
CRAIOVA 30°C 30°C
BRASOV 24°C 25°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
TVR65
ARHIVĂ ȘTIRI