Sute de tineri au petrecut pe plajă în Vama Veche. Poliția a intervenit de mai multe ori

2 mai 2021, 19:58

Așa au încheiat ziua de 1 Mai sute de turiști în Vama Veche. Cu un generator și o boxă din care a răsunat muzica, și-au organizat propria petrecere pe plajă la apusul soarelui. În câteva zeci de minte grupul s-a mărit considerabil. Peste 200 de persoane se distrau încălcând restricțiile privind distanțarea și purtarea măștilor.

Oamenii legii s au sesizat și au oprit petrecerea și au dat cinci amenzi.

La ora 22.00 când circulația era restricționată și nu era permis decât drumul până la biserică și înapoi, a fost nevoie din nou de intervenția polițiștilor. Erau grupuri multe și mari de oameni.

Dimineață, de Paște, cei mai mulți tineri s-au întors pe plajă. Unii au privit răsăritul, alții au făcut baie in mare.

Departe de familii, fără preparate tradiționale, pentru tinerii din Vamă motivul de sărbătoare a fost timpul petrecut cu prietenii în condiții ceva mai relaxate decât anul trecut.

Pentru turiștii care au vrut să se bucure totuși de bucatele de sărbători, hotelierii au pregătit meniuri speciale.

Chiar dacă minivacanța se încheie oficial mâine, unii tineri părăsesc Vama în această seară. Cu speranța că pot reveni oricând în această vară.

Cei care rămân în stațiunile de la malul mării nu trebuie să uite că circulația, statul pe plajă și la terase sunt permise doar până la ora 22.00. Altfel vor fi amendați.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite