Sute de polițiști și jandarmi pe urmele unui fugar. Bărbatul evadat de la IPJ Dolj, condamnat pentru furt și suspect într-un dosar de omor, a fost surprins pe camerele de supraveghere

20 noiembrie 2021, 19:34

800 de polițiști sunt pe urmele evadatului! Fotografia lui a fost împărțită în locuri publice, pentru ca toți cei care ar avea informații despre el să poată anunța la 112.

La acțiunea de căutare participă polițiști, jandarmi, polițiști de la transporturi și frontieră, dar și agenți ai Poliției locale Craiova.

Sunt folosiți și câini pentru a da de urma fugarului. În tot județul există filtre.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere imediat după evadare, se vede cum fugarul trece pe stradă printre mai multe persoane, iar la un moment dat începe să alerge. Polițiștii încearcă să stabilească ce traseu ar fi putut alege.

Între timp, la Inspectoratul de Poliţie Dolj este în derulare o anchetă.

Tânărul fusese condamnat la 3 ani de închisoare pentru mai multe furturi, dar a revenit în arest preventiv pentru că este anchetat și într-un alt dosar: suspect de crimă.

Are 23 de ani, 1,77 metri înălţime, 65 de kg, faţă ovală, păr scurt şaten și ochi căprui. Era îmbrăcat cu o geacă verde cu glugă şi purta pantaloni închişi la culoare.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite