Sute de blocuri fără apă caldă în București. CET Grivița a intrat în revizie la sfârșitul lunii trecute

18 octombrie 2020, 18:57

În această situație sunt locuitorii din 150 de blocuri din sectorul 6 al Capitalei. La robinetele lor apa caldă nu este în parametri de câteva săptămâni.

Aceeași situație și în sectorul 1, în peste 200 de blocuri plus zeci de imobile, dar și în mai multe blocuri din sectorul 5.

Până la momentul adevărului de pe facturi, realitatea este că mii de bucureșteni fac baie la lighean de două săptămâni. De vină pentru această situație ar fi CET Grivița, care a intrat în revizie la sfârșitul lunii trecute, așa că doar CET Sud și CET Vest alimentează Capitala cu apă caldă.

Într-un răspuns pentru Știrile TVR, directorul Termoenergetica spune că situația ar putea fi remediată spre mijlocul săptămânii care urmează, undeva marți-miercuri.

Administratorul special al ELCEN consideră însă că revizia CET Grivița, administrat de Consiliul local al sectorului 1, ar fi trebuit făcută astă-vară.

Potrivit reprezentanților ELCEN, în 2016, pierderile erau de 800.000 de litri pe oră. De atunci aproape că s-au triplat și au ajuns la 2,2 milioane de litri pe oră.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă