Suspectul triplului asasinat de la Satu Mare a fost arestat preventiv

29 noiembrie 2017, 20:06

Suspectul a negat acuzaţiile şi în timpul anchetei şi în faţa judecătorilor. Dar procurorii cred că Răzvan Rentea este autorul crimelor sadice din localitatea Apa. Şi-ar fi ucis părinţii şi bunica.

Potrivit unor surse, Răzvan a fost ultima persoană care și-a văzut părinții în viață. Și-ar fi luat mama din stația de autobuz, iar anchetatorii cred că îşi omorâse deja bunica şi tatăl care erau acasă.

La cinci zile de la oribila crimă, la scurt timp după înmormântarea celor trei, Răzvan Rentea a fost săltat de polițiști. În timpul cercetărilor, câinele de urmă îi dădea târcoale, iar tânărul pare destul de nervos. Fost pompier ISU, el nu recunoaște că ar avea vreo legătură cu cele trei crime. Anchetatorii au aflat, însă, că era un împătimit al jocurilor de noroc și acumulase datorii. Mai mult, acum 6 ani a fost obligat să demisioneze, fiind suspectat de furt.

În vârstă de 33 de ani, Răzvan Rentea a primit mandat de arestare preventivă și va sta încarcerat în următoarele 30 de zile. Între timp, anchetatorii vor să găsească armă crimei și să adune cât mai multe indicii legate de acest caz.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite