Suspecta de crimă de la metrou rămâne după gratii. În penitenciar, femeia a agresat verbal două gardiene

20 decembrie 2017, 19:48

Magdalena Șerban le ceruse judecătorilor să o plaseze sub control judiciar sau în arest la domiciliu. Și s-a plâns de condițiile din închisoare.

Femeia le-a spus magistraților că ar vrea și o confruntare cu victima tentativei de omor, fata care s-a zbătut și nu a ajuns în fața metroului.

Judecătorii au hotărât însă ca Șerban să rămână în continuare în secția de psihiatrie a spitalului penitenciar Jilava. Oricum, femeia este în continuare agresivă și riscă noi acuzații de ultraj după ce a amenințat doi gardieni.

Cu câteva săptămâni înaintea crimei de la metrou, Magdalena Șerban a fost implicată într-un scandal în biblioteca din Craiova. Atunci, angajații instituției au reușit să o dea afara doar cu ajutorul jandarmilor.

În zilele următoare, Magdalena Șerban va sta de vorbă cu mai mulți medici psihiatri. Doar o expertiză de specialitate va stabili dacă femeia de 36 de ani a avut sau nu discernământ când a comis crima și tentativa de crimă de la metrou.

În urma cu o săptămână, în stația Dristor 1, Magdalena Şerban a împins o tânără în fața metroului, iar după ce victima a încercat să se agaţe de marginea peronului, a lovit-o în cap cu piciorul. Cu câteva ore înainte, femeia a încercat să arunce o altă tânără în fața metroului în staţia Costin Georgian, însă aceasta s-a opus și a scăpat cu viață.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă