Sushi, povestea de succes a unor tineri din Cluj

8 februarie 2021, 11:12

Cu multă pasiune pusă în preparatele tradiționale japoneze, echipa de tineri clujeni ne-a poftit în bucatăria lor pentru a ne arată un altfel de gătit, care a devenit pe placul tot mai multor gurmanzi. Vlad, Alex și Lehel și-au făcut din pasiunea pentru mâncare asiatică un scop. Cel de a-i încânta de fiecare dată, prin modul lor de preparare, pe toți cei care au de gând să mănânce sushi.

Alături de Vlad, în echipă a intrat și Alex, un profesionist în adevăratul sens al cuvântului. În anul 2014 a reușit să ocupe locul 3 la una dintre cele mai importante competiții de sushi din lume, organizată în Japonia.

Vlad a pornit afacerea în pandemie, după ce timp de 5 ani, începând din studenție, a lucrat la un restaurant de sushi din oraș.

Au devenit rapid apreciați printre consumatorii de sushi din Cluj, unul dintre secrete fiind ingredientele de calitate.

Pe lângă sushi, bucătarii pregătesc și alte preparate asiatice la fel de apetisante.

În ultimii ani consumul de peste a crescut impresionant în România, iar de aici automat și comenzile de sushi.

Un studiu recent realizat de un portal din America arată că cel mai comandat produs livrat la domiciliu din România a fost sushi. Cercetătorii au stabilit topul pe baza căutărilor de pe internet.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite