Surprize mari la debutul noului sezon al ligii secunde! Favorită la promovare, Universitatea Cluj a înregistrat primul eşec

CSM Reşiţa a învins-o pe U Cluj în prima etapă a ligii secunde
CSM Reşiţa a învins-o pe U Cluj în prima etapă a ligii secunde
3 august 2019, 17:11

După ce a ratat promovarea în Liga 1 la baraj, Universitatea Cluj a început cum nu se putea mai rău noua stagiune, 0 la 2 cu CSM Reşiţa, formaţie nou promovată. Partida a început cu show-ul din tribune făcut de suporterii gazdă, urmat de golul lui Ehemann din minutul 34.

Două minute mai târziu, are loc o fază controversată. Ene a fost faultat de Kay şi, iniţial, centralul Sergiu Popa a acordat penalty. dar după o discuţie cu asistentul, a revenit şi a scos lovitura în afara careului.

Clujenii au încercat să revină, deşi erau cu om în minus. N-au reuşit, iar golul a venit tot din partea gazdelor printr-un alt fundaş central, Vasiu, în minutul 74, pentru un scor surpriză – CSM Reşiţa – U Cluj 2 – 0.

Un alt rezultat neaşteptat s-a înregistrat la Arad, acolo unde UTA a dominat copios fosta prim-divizionară, Dunărea Călăraşi. După o primă repriză echilibrată, în care arădenii au înscris totuşi prin Bustea, în repriza a doua, gazdele au dominat clar şi au marcat de încă două ori prin dubla lui Buhacianu (47, 70) pentru un 3 la 0, care duce, momentan, UTA pe primul loc în Liga 2.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

VIDEO. Un fotbalist a murit după ce a fost lovit de fulger pe teren