Surpriză neplăcută: Capete de șurubelniță în loc de telefon, în ambalajul livrat prin curier

12 ianuarie 2021, 20:27

Momentul despachetării telefonului a fost așteptat cu sufletul la gură de băiat, căruia îi era destinat, așa că, încântat de surpriză, a vrut să își împărtășească bucuria cu urmăritorii săi de pe o cunoscută platforma on-line.

Băiatul își dorea de multă vreme un telefon de ultima generație. Așa că părinții, împreună cu bunica, au decis să îl cumpere. Au mers la un cunoscut retailer din oraș, unde au comandat aparatul. 6.700 de lei. Suma s-au angajat să o plătească în 36 de rate lunare. Cum însă firma nu avea telefonul pe stoc, au convenit de comun acord să îl comande de la sediul central, din București, pentru ca apoi livrarea să fie făcută direct la domiciliu.

Când a realizat înșelăciunea, femeia a mers la magazin să reclame problema, însă nu a găsit înțelegere.

Așa că a depus o plângere la poliției.

Dacă se va constata că fapta a fost săvârșită de un angajat al magazinului, atunci acesta va fi acuzat de furt, iar femeia va trebui să fie despăgubită. Până atunci, ea trebuie să plătească ratele.

Între timp, a angajat un avocat și este decisă să dea în judecată firma de electronice. Specialiștii recomandă oamenilor să comande cu verificarea coletului la livrare, astfel încât să fie fie evitate astfel cazuri.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite