Surpriză la Wimbledon: Federer a fost eliminat în sferturi de Kevin Anderson, după ce a condus cu 2-0 la seturi și a avut minge de meci

11 iulie 2018, 19:32

De 8 ori campion la Wimbledon, Federer, cap de serie numărul 1 pe iarba londoneză, a cedat la capătul unui meci care a durat peste 4 ore.

Federer a câștigat primele două seturi  6-2, 7-6 și s-a aflat în control și în setul trei, când a ratat chiar o minge de meci pe serviciul lui Anderson. Federer și-a pierdut apoi serviciul, iar Anderson a închis setul.

(w500) Roger Fede

Elveţianul, victorios în 20 de turnee de Mare Şlem, ultimul  Openul Australiei, în ianuarie, nu mai pierduse înainte de semifinale la Wimbledon din 2013. El a ratat astfel câștigarea celui de-al 9-lea trofeu la Wimbledon.

(w500) Roger Fede

Anderson a obținut cea mai importantă victorie a carierei și-l va întâlni în semifinale pe câștigătorul meciului Milos Raonici – John Isner.

În cealaltă semifinală, sârbul Novak Djokovic (21 ATP) va întâlni câştigătorul meciului dintre actualul N.1 mondial, spaniolul Rafael Nadal, şi argentinianul Juan Martin Del Potro (4).

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite