Suporturi de stocare a imaginilor recuperate de poliţişti din clubul Bamboo. Patronul clubului crede că a fost o mână criminală

25 ianuarie 2017, 18:17

Cu puţin după ora 3 dimineaţa, sute de oameni se distrau în clubul Bamboo, fără să bănuiască ce va urma. Angajaţii aveau să observe că într-una dintre încăperi arde. Au pus pus mâna pe stingătoare şi au încercat să lichideze flăcările. S-a dat alarma, aşa că oamenii de ordine angajaţi de local au început evacuarea clienţilor.

Administratorul, dar şi patronul clubului Bamboo, erau în local în noaptea dezastrului. Spun că s-au speriat, însă au încercat să stingă focul.

Administrtaorul spune că s-a reuşit evacuarea în 15 minute. Dar chiar şi în faţa pericolului, spune Radu Tarcan, au fost câteva persoane care încercau să îşi recupereze genţi şi haine, dar au fost repede îndepărtate din clădirea în care focul se întindea cu repeziciune.

Personalul este pregătit pentru astfel de situaţii, susţin lunar cursuri cu specialiştii unei firme de profil. Şi totuşi, de la ce a pornit focul? Joshua Castellano crede că tărie că este o mână criminală.

Dacă există vreo legătură între spusele angajatului şi adevărata cauză a incendiului, rămâne să stabilească achetatorii. Aceştia au făcut verificări în locurile accsebile de la Bamboo şi au ridicat mai multe medii de stocare, de pe care speră să obţină câteva imagini concludente. Cercetarea la faţa locului va fi posibilă odată ce ruinele clubului nu vor reprezenta un pericol pentru criminalişti.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite