Sucevița, Galați, Miercurea Ciuc și Focșani, noi focare de coronavirus

17 iunie 2020, 17:24

La un centru de îngrijiri paliative din Sucevița, 35 dintre cei 40 de pacienți sunt infectați cu noul virus. Au fost depistați pozitiv și 7 angajați, cadre medicale și personal auxiliar.

Bolnavii vor fi transferați, pe rând, la Spitalul Județean Suceava și la Spitalul Municipal Rădăuți în funcție de gravitatea simptomelor pe care le au.

Persoanele sănătoase din centru au fost izolate în două camerele ale centrului, care au fost dezinfectate. Sunt cu circuit separat și au personal medical dedicat.

Un nou focar de Covid și în Galați. 20 de angajați de la Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului care aveau grijă de persoane cu dizabilități au fost testați pozitiv.

Sunt probleme și la Spitalul de psihiatrie din Dumbrăveni. 23 de pacienți au fost depistați pozitiv cu noul virus. Alți 110 pacienți sunt tratați acolo pentru diverse afecțiuni cronice.

Și la secția de cardiologie a spitalului de urgență din Miercurea Ciuc au fost depistate cu noul virus cinci asistente medicale, dar și două angajate de la registratură. Deocamdată au forme ușoare de boală sau sunt asimptomatice și au fost internate la secția de boli infecțioase.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite