Suceava: Un tânăr cu afecțiuni psihice a dat foc mai multor locuințe, grajduri și căpițe cu fân

12 august 2021, 18:31

Bărbatul de 27 de ani s-a întors de curând să trăiască în România după ce a muncit mai mulți ani în străinătate. Stătea cu părinții în localitatea în care trăiesc și o parte dintre frații și surorile lui, șapte la număr. Primul foc pe care l-a pus a fost la locuința uneia dintre surori. Flăcările au distrus complet o anexă și amenințau și casa unui vecin care a fost trezit în miez de noapte de focul uriaș. Acesta i-a alertat pe localnici.

În timp ce pompierii și localnicii încercau să stingă incendiul, bărbatul a dat foc și unei şure din spatele casei. A fugit și pe drum a mai incendiat două căpițe de fân, apoi a dat foc propriei gospodării. Focul s-a extins și la vecini.

În total, șase gospodarii au fost incendiate.

Au fost păgubiţi 6 proprietari şi au fost afectate două locuințe, două anexe gospodărești şi două depozite de furaje cu un total de aproximativ 15 tone de fân. Cinci femei au primit îngrijiri medicale în urma unor atacuri de panică, dintre aceastea o tânără însărcinată în vârstă de 24 de ani fiind transportată la spital pentru investigații suplimentare.

Familiile afectate de incendii vor fi ajutate de primărie. Fiecare va primi până la 15.000 de lei.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite