Suceava: Bărbat reţinut, după ce şi-a agresat soţia, care o avea în braţe pe fiica lor de 10 luni

Bărbat reţinut
Bărbat reţinut
5 septembrie 2022, 15:26

Potrivit sursei citate, Poliţia Oraşului Milişăuţi a fost sesizată prin SNUAU 112 de către o tânără în vârstă de 23 ani, din municipiul Suceava, cu privire la faptul că a fost agresată de către soţul său în incinta unei staţii de alimentare cu carburanţi de pe raza oraşului Milişăuţi.

Din primele verificări s-a constatat faptul că femeia, soţul său în vârstă de 37 de ani, dar şi fiica lor în vârstă de 10 luni au participat la o petrecere în municipiul Rădăuţi, bărbatul consumând alcool.

Pe drumul de întoarcere de la Rădăuţi, în timp ce femeia conducea maşina, între aceasta şi soţul său a izbucnit un conflict, ea oprind vehiculul, luând minora în braţe şi încercând să intre în incinta unei staţii de alimentare cu carburanţi de pe raza oraşului Milişăuţi.

Bărbatul a urmat-o şi i-a aplicat mai multe lovituri, fără a ţine cont de faptul că femeia ţinea în braţe copilul.

Potrivit IPJ Suceava, având în vedere agresiunea săvârşită de bărbat asupra soţiei sale, chiar dacă aceasta nu a depus plângere penală şi a refuzat expres emiterea unui ordin provizoriu de protecţie, deşi poliţiştii au aplicat formularul de risc, la nivelul Poliţiei Oraşului Milişăuţi s-a întocmit din oficiu un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie.

Totodată, în urma administrării materialului probator, prin raportare şi la vulnerabilitatea creată pentru copilul minor al celor doi, a fost informată şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava, pentru dispunerea măsurilor conform competenţelor.

După finalizarea tuturor activităţilor procedurale desfăşurate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, faţă de bărbatul în vârstă de 37 de ani s-a dispus luarea măsurii preventive de reţinere pentru 24 ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de violenţă în familie şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Bărbatul a fost încarcerat în arestul IPJ Suceava.

 

 

sursa agerpres

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite