Suceava: Copiii din autocarul implicat în accidentul de pe DN2 sunt în stare bună

8 iulie 2018, 22:07

ACTUALIZARE Copiii care au fost transportaţi la spital în urma accidentului de duminică seara, de pe DN 2, sunt în stare bună, a declarat pentru Agerpres primarul comunei Dărmăneşti, Dan Chidoveţ.

Copiii au ajuns la cabana din Călineşti şi aşteaptă un alt autocar care să-i transporte spre destinaţia lor, în Bulgaria.

„Toţi copiii sunt bine. Am mai dus doi copii azi-noapte la spital, că nu se simţeau bine. Unul avea ceva la un genunchi, altul la o ureche. I-am adus pe toţi la cabană şi pe cei 16 transportaţi iniţial de ambulanţe. Sunt înghesuiţi aici, dar sunt bine. Le-am adus mâncare şi azi-noapte şi dimineaţă şi aşteaptă autocarul din Belarus. Face 14 ore. Cred că pe la prânz pleacă spre Bulgaria”, a declarat Dan Chidoveţ.

18 copii şi un adult au fost transportaţi la spital în urma accidentului produs duminică seara. Potrivit ISU Suceava, toate persoanele transportate la spital au fost „de cod verde”.

ACTUALIZARE 14 copii și un adult vor fi transportați la spital, potrivit presei locale. Victimele au răni ușoare. Copiii sunt din Belarus.

DN 2 este blocat în urma accidentului.

ACTUALIZARE Autocarul s-a răsturnat pe o parte.

Imediat s-a declanșat planul roșu de intervenție.

8 copii au avut nevoie de evaluare medicală. Se va vedea daca va fi nevoie de transport la spital, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Bucovina”, Alin Găleată.

Polițiștii urmează să facă măsurători pentru a stabili cauzele accidentului.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite