UPDATE Subprefect de Sălaj, mort după ce acoperișul unui foișor s-a prăbușit peste el. Poliția a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă

Subprefectul de Sălaj Virgil Ţurcaş
Subprefectul de Sălaj Virgil Ţurcaş
21 iunie 2022, 17:02

În jurul prânzului, dispeceratul ISU-Ambulanţa a primit un apel prin numărul de urgenţă 112 care anunţa faptul că acoperişul unui foişor din localitatea Hurez, în care se aflau mai multe persoane care participau la un eveniment, s-a prăbuşit în urma unei rafale de vânt. Au fost trimise imediat mai multe echipaje – o autospecială de stingere, una de descarcerare, două echipaje SMURD, un echipaj al Ambulanţei„, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

„În urma incidentului patru persoane au fost rănite, dintre care una a fost rănită grav şi a fost găsită inconştientă”, precizează autoritățile.

Cadrele medicale au încercat zeci de minute să stabilizeze starea bărbatului. În cele din urmă, acesta a fost declarat decedat.

Potrivit datelor făcute publice de Instituţia Prefectului Sălaj, subprefectul Virgil Ţurcaş participa, în calitate de invitat, alături de alte oficialităţi judeţene şi de primari, la o întâlnire a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) Sălaj Ecodes, privind problema gestionării deşeurilor în judeţ, transmite Agerpres.

Poliţiştii din Sălaj au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, sub supravegherea unităţii de parchet competente, în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul„, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj.

Cei trei bărbaţi răniți au vârste cuprinse între 55 şi 57 de ani. Doi sunt din municipiul Zalău şi unul din comuna Cizer. Toți trei au leziuni uşoare.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă