Subiectele fierbinţi ale săptămânii, dezbătute într-o Ediţie specială, la TVR 1, de la ora 21.00

Radu Tudor
Radu Tudor
13 ianuarie 2017, 15:34

Purtătorul de cuvânt al Preşedintelui României, Mădălina Dobrovolschi, a confirmat astăzi că prim adjunctului directorului SRI, gen. Florian Coldea, a fost chemat ieri la Palatul Cotroceni şi a avut o discuţie cu Klaus Iohannis, fără a oferi însă mai multe detalii. Subiectul este dezbătut în această seară de jurnalistul TVR Radu Tudor şi invitaţii săi laEdiţia specială pe care o moderează de la ora 21.00, la TVR 1. Dezbaterea poate fi urmărită şi online, pe TVR+.

Viscolul şi zăpezile ultimelor zile au adus, odată cu toate problemele deja cunoscute, şi un cod roşu de… demiteri. Şeful CNAIR, la fel ca şi prefecţii de Prahova şi Giurgiu, au fost penalizaţi pentru lipsa de reacţie în situaţia de criză din această săptămână. Ediţia specială din 13 ianuarie aduce pe masa discuţiilor şi acest subiect arzător al momentului.

Tot în această săptămână, unul dintre subiectele care au ţinut titlurile ştirilor a fost aşa-numita „gaură” lăsată de guvernul tehnocrat în bugetul României. Acuzaţia că au fost încasate sume mai mici decât cele prognozate a fost urmată, la rândul ei, de demisia directorului ANAF. Prezenţi vineri seară în studioul Ştirilor TVR, politologul Andrei Ţăranu şi jurnaliştii Alecu Racoviceanu şi Daniel Apostol dezbat situaţia împreună cu moderatorul Radu Tudor.

Şi tot în seara aceasta, de la ora 21.00, Radu Tudor şi invitaţii săi vorbesc despre prima întâlnire oficială dintre preşedintele Iohannis şi premierul Sorin Grindeanu, precum şi despre şedinţa de guvern în care s-a discutat, fără a se lua însă o decizie, despre salariul minim pe economie.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite