SUA | Un pasager a încercat să pătrundă în cabina unui avion de linie

Delta Air Lines
Delta Air Lines
6 iunie 2021, 11:30

Acel avion al companiei Delta Air Lines, care trebuia să zboare pe ruta Los Angeles – Nashville, a fost nevoit să aterizeze de urgenţă în Albuquerque, un oraş din statul american New Mexico, unde bărbatul a fost scos din aparatul de zbor având mâinile şi picioarele legate cu ajutorul unor cleme din plastic.

El strigase de mai multe ori „opriţi acest avion!” şi s-a luptat cu alţi pasageri încercând să pătrundă în cabina piloţilor, vineri, conform unor imagini filmate cu un telefon mobil.

Bărbatul, „aparent fără ca cineva să îl provoace, s-a ridicat brusc din scaun, s-a repezit spre cabina piloţilor şi a început să lovească uşa de acces în cabină”, a relatat pentru postul de televiziune CNN o persoană care se afla la bordul aeronavei.

O altă pasageră a spus că scena a fost „înfricoşătoare” şi a lăudat rapiditatea cu care a reacţionat personalul de bord.

Filiala FBI din Albuquerque a confirmat pe Twitter că a intervenit în acest caz.

Compania Delta Air Lines a publicat un comunicat de presă în care a mulţumit echipajului şi pasagerilor. „Avionul a aterizat fără alte incidente, iar pasagerul a fost scos din aparatul de zbor de către forţele de ordine”, a precizat compania aeriană.

Ceilalţi pasageri au petrecut cinci ore în Albuquerque în aşteptarea unei alte aeronave, care i-a transportat în cele din urmă în oraşul Nashville.

 

 

 

sursa agerpres

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite