SUA: Președintele Joe Biden a anunțat un program economic uriaș ce vizează reducerea inflației

29 iulie 2022, 10:54

Joe Biden, preşedintele SUA: Foarte simplu spus, această lege va produce efecte pentru milioane de americani şiva fi cea mai importantă investiţie pe care am făcut-o vreodată în securitatea energetică, va duce la economii şi crearea de soluţii energetice curate pentru viitor. Este o mare realizare. De asemenea, pentru prima oară, într-o perioadă lungă de timp, am început să refacem corectitudinea în economie, creând cea mai mare corporaţie din SUA, cu acţiuni corecte, fără taxe pentru oamenii carecâştigă 400.000 de dolari pe an. Experţii, inclusiv cei care au criticat administraţia meaîn trecut, spun că această lege va reduce presiunea inflaţiei asupra economiei. Această lege va reduce inflaţia!

În Statele Unite inflația a ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii 41 de ani. Creşterea preţurilor în sectorul energetic și al combustibililor se regăseşte și în prețul produselor la raft.

La începutul lunii iunie, președintele Joe Biden a dat vina pe companiile petroliere americane pentru inflația care a depășit 8 procente.

Inflația ridicată a devenit cea mai mare provocare pentru administrația Biden, care pusese la cale cea mai rapidă redresare a pieței muncii din istoria SUA. Toate planurile au fost însă date peste cap de impactul scumpirilor asupra gospodăriilor americane.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite