SUA: Un tânăr a împușcat mortal 4 oameni și a rănit 6 într-un restaurant din apropiere de Nashville

23 aprilie 2018, 09:58

Travis Reinking are 29 de ani și posibile probleme mintale: era aproape dezbrăcat când a comis atacul. A deschis focul la întâmplare și nu s-a oprit decât atunci când un bărbat a reușit să îl dezarmeze. James Shaw este cel care a împiedicat un adevarat carnagiu.

Salvatorul are aceeași vârstă ca atacatorul: 29 de ani. Și e privit ca un erou de oamenii pe care i-a aparat, deși spune, cu modestie, ca nu voia decât să supraviețuiască. Martorii descriu scene de groază.

Agresorul a reușit să fugă și toată poliția e pe urmele lui. Locuia în apropiere; apartamentul i-a fost percheziționat și i s-au găsit două arme, în casă. E posibil să aibă asupra lui alte două și în mod sigur e periculos – atrag atenția polițiștii.

Travis le e cunoscut autorităților: anul trecut, fusese arestat de serviciul secret pentru că intrase într-o zona interzisă de lângă Casa Alba.

I-au fost confiscate atunci de acasă 4 arme, dar după câteva luni i-au fost date tatălui său, care a făcut greșeala să i le înapoieze lui Travis.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite