SUA: O actriță de filme pentru adulți face dezvăluiri despre o presupusă legătură cu președintele Donald Trump

26 martie 2018, 07:46

Stormy Daniels, pe numele său adevărat Stephanie Clifford, susţine că i s-a spus, textual, că i se poate face viaţa un calvar – chiar dacă nu ar avea de suferit fizic. Dar după primele dezvăluiri din presă, a fost ameninţată cu moartea pe stradă. Spune că tocmai de frică nu a chemat poliţia.

STORMY DANIELS, actriță în filme pentru adulți: «Un individ a venit spre mine şi mi-a spus „Lasă-l în pace pe Trump. Uită povestea!”. Apoi s-a aplecat şi s-a uitat la fetiţa mea şi a spus „E o fetiţă frumoasă. Ar fi o ruşine dacă s-ar întâmpla ceva cu mama ei”. Apoi a dispărut».

Actriţa porno i-a povestit lui Anderson Cooper că, în 2006, Donald Trump a invitat-o în camera sa după o recepţie. Cei doi ar fi discutat, jovial, apoi ar fi întreţinut relaţii sexuale. Ar fi fost singura dată când s-a întâmplat asta, dar actriţa afirmă că au ţinut legătura după aceea, că Donald Trump o aprecia şi că i-a făcut o propunere de colaborare pentru „the Apprentice”.

– «Adică să apăreţi în emisiunea pe care o prezenta, „Ucenicul”?»

– „Da. Şi nu era un secret. Nu mi-a cerut niciodată să nu spun nimănui, mă suna când eram cu alţi oameni şi eu mă emoţionam, lor nu le venea să creadă că e chiar Donald Trump, îl puneam pe speaker, mă întreba ce fac şi când ne putem întâlni din nou, că vrea să mă ţină la curent cu emisiunea”.

Stormy Daniels spune că a ţinut legătura cu Donald Trump până prin 2010. Casa Albă neagă vehement întreaga poveste, la fel şi avocaţii preşedintelui. Dar unul dintre aceştia a recunoscut că i-a dat vedetei 130 de mii de dolari cu o lună înainte de alegerile care urmau să îl propulseze pe magnat la Casa Albă. Stormy Daniels a considerat atunci că înţelegerea de confidenţialitate a căzut – şi a început să povestească presei. Ea este acum una dintre cele trei femei care îl dau în judecată pe preşedintele american în controverse sexuale.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite