SUA, cea mai afectată țară din lume de pandemie. Rusia a depășit două milioane de infectări

19 noiembrie 2020, 21:24

„Nu ai mască, nu intri!” Un îndemn care este pe cale să devină regulă în statul Wisconsin. Din cauza numărului din ce în ce mai mare de cazuri, guvernatorul se gândește să impună purtarea măștii în toate locurile publice, indiferent că sunt la interior sau afară.

TONY EVERS, guvernatorul statului Wisconsin: „Din ce în ce mai multă lume poartă mască la locul de muncă şi cred că e important. Mi-ar plăcea să devină obligatorie? Da. Dar până la urmă oamenii trebuie să facă ce e corect.”

În epicentrul pandemiei din Statele Unite, New York, școlile s-au închis de pe o zi pe alta. 300 de mii de copii vor face cursuri online sau vor studia materialele pe care profesorii au apucat să le de dea elevilor.

La Moscova sunt atât de multe cazuri încât nu mai sunt locuri în spitale. Cel mai mare patinoar din capitala rusă, unde au loc, de obicei, competiții internaționale, a fost transformat în spital covid. Sunt peste 600 de persoane internate aici.

Rusia a depăşit două milioane de infectări cu noul coronavirus, dar autoritățile nu plănuiesc să introducă pentru a doua oară carantina, la nivel național. Sunt însă câteva regiuni unde au fost închise afacerile care nu sunt vitale pentru comunitate.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite