SUA | Premii pentru câinii curajoși, protagoniștii celor mai impresionante povești de vitejie și loialitate

11 noiembrie 2023, 19:38

Alături de stăpânii lor, cățeii au pășit pe covorul roșu al premiilor American Humane Hero Dog ca niște veritabile staruri. Finaliștii au fost selectați dintr-un grup de 25 de patrupede care au dat dovadă de curaj.

Robin Ganzert, președinte și CEO, American Humane: Acesta este premiul Oscar pentru câini. Sunt și celebrități umane aici, dar adevăratele staruri de pe covorul roșu sunt câinii.

Competiția la nivel național evidențiază abnegația și dăruirea celui mai bun prieten al omului, celebrând câinii care au servit că animale de terapie, câini de căutare și salvare și câini de lucru militari.

Christie Brinkley, actriță: Îmi place să fiu pe covorul roșu cu acești câini eroi. Îmi place că sunt stele pe covorul roșu cu numele fiecăruia dintre acești câini incredibili și este cu adevărat o onoare. Chiar este.

Este al XIII- lea an în care cânii, care au dat dovadă de eroism în diverse moduri, sunt onorați. Evenimentul este menit nu numai să sărbătorească aceste animale uimitoare, ci și să crească gradul de conștientizare pentru rolul lor important în viața noastră.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite