Studiu: Mulți angajați nu își mai găsesc echilibrul între casă și muncă în perioada pandemiei și resimt simptome de burnout

27 noiembrie 2021, 19:06

Alina a lucrat de acasă de când a început pandemia. Mai întâi a fost grea adaptarea la noul ritm, iar acum, revenirea la birou o face să nu mai funcționeze ca înainte.

Mulți alți angajați de la noi și din lume nu își mai găsesc echilibrul între casă și muncă și se simt tot mai împovărați.

Programul haotic și cerințele tot mai mari din partea angajatorilor i-au făcut pe jumătate dintre angajații de la noi să resimtă simptomele de burnout. Oamenii spun că sunt epuizați și au sentimente negative asociate muncii, plus o eficiență profesională din ce în ce mai redusă.

Specialiștii din piața muncii au strâns date importante despre toate aceste schimbări care îi afectează pe angajați chiar pe termen lung.

O soluție pentru revenirea la o stare mentală buna ar fi, potrivit acestui studiu, negocierea volumului de muncă. Unii angajați au nevoie de mai multe activități relaxante, alții de o delimitare clară între viața personală și profesională.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite