Studentul marocan, suspect principal în cazul dublei crime din Iaşi, a fost audiat de procurori

7 februarie 2022, 12:05

Ahmed Sami El Bourkadi a fost adus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași. A fost audiat de procurorii ieșeni în premieră, de când a fost arestat preventiv, adică în cele 2 luni câte s-au scurs.

Până acum, Ahmed Sami El Burkadi nu a dat vreo declarație oficială în fața procurorilor, dar prin vocea avocatei și-a susținut în permanentă nevinovăția.

Pe 23 decembrie, când a fost adus în țară, tânărul a ajuns la Parchet, unde i s-au recoltat probe biologice și i s-a oprit telefonul mobil. Atunci nu a fost audiat, întrucât avocata lui a cerut timp pentru studierea dosarului. Ea susține că a depus o cerere de audiere încă din 4 ianuarie, dar acest lucru nu a fost posibil până astăzi.

Pe 11 decembrie, anul trecut, o tânără de 23 de ani şi iubitul ei, un marocan de 25 de ani, au fost gășiţi fără suflare în vila în care stăteau cu chirie în Iaşi. Principalul suspect, Ahmed Sami El Burkadi, a plecat în vacanţă la Roma cu puţîn timp înaintea descoperirii cadavrelor. În seară în care a avut loc crima, El Burkadi s-a prezentat de urgenţă la spital, cu o rană la o mână. Le-a spus medicilor că s-a tăiat într-un geam.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite