Studenţii medicinişti din Cluj lansează o campanie online gratuită de informare despre COVID-19

Coronavirus
Coronavirus
13 aprilie 2020, 16:01

Organizaţia Studenţilor Medicinişti din Cluj va derula campania pe pagina de Facebook a proiectului Medici Pentru Tine, unde oamenii pot folosi mesageria paginii pe întreaga perioadă a zilei, pentru a pune orice întrebare despre noul virus.

Studenţii la medicină vor răspunde zilnic la toate întrebările, în intervalul orar 18.00-20.00.

Noua campanie a fost iniţiată la sugestia lui George Voicescu, student în anul V în cadrul UMF Cluj şi paramedic voluntar la SMURD Cluj, în colaborare cu voluntarii proiectului şi cu studenţii medicinişti din anii IV-VI.

George Voicescu: „Fiecare dintre noi avem o bulă în mediul social şi avem tendinţa să generalizăm tot ce se găseşte în bula noastră. Generaţiile obişnuite cu mediul online pot să depisteze uşor un fake news, însă pentru părinţii sau bunicii noştri nu este la fel de uşor. Pentru a veni în ajutorul oamenilor, le oferim posibilitatea să ne adreseze întrebările lor, iar noi vom oferi informaţii din surse verificate, credibile”.

Studenţii medicinişti spun că își doresc ca în acest fel să contribuie la eforturile autorităţilor şi să vină în ajutorul persoanelor care au nevoie.

(sursa: Agerpres)

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite