TELEJURNAL REGIONAL

Studenţii de la Protecţia Cosumatorului şi a Mediului, de la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Iaşi prepară delicatese din făină de greieri

Experimente culinare la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Iaşi. Ingrediente inedite sunt folosite de studenţi pentru a prepara produse de panificaţie şi patiserie. Printre acestea se numără făina de greieri. Specialiştii susţin că aceasta are o valoare nutriţională mare. 70% reprezintă proteine, vitamine, fier şi calciu.

14 Aprilie 2021, 11:09 (actualizat 14 Aprilie 2021, 11:30) |
Trimite un comentariu


sau conectează-te prin Facebook

Televiziunea Română respectă noile norme impuse de Uniunea Europeană cu privire la protejarea datelor. Postarea unui comentariu la articolele de pe site-urile TVR presupune declararea numelui si email-ului dumneavoastră. Aceste date au ca scop strict identificarea sursei comentariului. Ele nu vor fi procesate sau transmise unor terţi în alt scop decât cel declarat. Vezi şi "Politica de Confidenţialitate" care descrie modul în care colectăm, folosim şi partajăm informaţiile dumneavoastră pentru a vă oferi serviciile online TVR şi modul în care colaborăm cu platforme sociale.
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN TELEJURNAL REGIONAL
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 15°C 15°C
IASI 12°C 14°C
CLUJ 11°C 7°C
CONSTANTA 16°C 16°C
CRAIOVA 14°C 12°C
BRASOV 13°C 10°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
TVR65
ARHIVĂ ȘTIRI