Studenţii de la Facultatea de Mecanică a Universităţii Tehnice “Gheorghe Asachi” din Iași au turat motoarele ca să atragă atenția asupra facultății lor

24 mai 2021, 10:53

Pentru a arăta că stau la fel de bine şi când vine vorba de practică, studenţii de la Facultatea de Mecanică a Universităţii Tehnice “Gheorghe Asachi” din Iași au hotărât să-şi exprime cunoştinţele în limba motoarelor turate.

Ei au organizat o expoziţie cu autovehiculele din diverse generații care au trecut printr-o serie de modificări, în vederea îmbunătățirii performanțelor tehnice şi a aspectului interior.

Maşinile venite la chemarea studenţilor de la mecanică au reuşit să atragă uşor privirile celor care se aflau în zonă.

Tunate mai mult sau mai puţin, cu bani mai mulţi ori cu inspiraţie creatoare modificarea automobilelor i-a provocat pe cei pasionații din domeniul auto, în principal studenți ai universității tehnice, să-și depășească limitele.

Chiar dacă evenimentul în sine a fost suficient pentru a-i motiva pe cei cu maşini tunate să se întâlnească, organizatorii au acordat şi premii simbolice pentru maşinile cu cel mai reusit aspect, cel mai autentic set de jante, cel mai creativ aspect al portbagajului ori cu cel mai puternic sistem audio.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite