Stubbs, motanul ales primar onorific al unui orășel din Alaska, a murit la 20 de ani. Felina a supravieţuit atacului unor câini în 2013

Un motan care era primarul onorific al unui orășel din Alaska a murit
Un motan care era primarul onorific al unui orășel din Alaska a murit
24 iulie 2017, 11:08

Stubbs s-a dus la culcare joi seară în orașul aflat la circa 96 km nord de Anchorage și nu s-a mai trezit, a anunțat sâmbătă seară familia Spone. „A fost un soldat până în ultima zi a vieții sale”, a precizat familia.

Motanul, căruia îi plăcea să bea apă dintr-un pahar de margarita, a fost ales primar neoficial al orașului Talkeetna în 1997.

Familia Spone a devenit stăpâna pisicii când a cumpărat magazinul general Nagley și un restaurant în 2015 de la foștii proprietari, a precizat familia.

Stubbs, care a supraviețuit unui atac al unor câini în 2013, a devenit o atracție turistică pentru Talkeetna, un oraș de circa 900 de persoane din apropierea Parcului național Denali.

Peste 75% dintre vizitatori întrebau „Unde este primarul?” sau spuneau „am o întâlnire cu primarul”, a povestit familia.

Stubbs a petrecut tot mai mult timp acasă în acest an, în loc să meargă la magazin, unde era trecut frecvent din mână în mână de oamenii care doreau să se fotografieze cu el, se mai precizează în comunicat.

 

 

sursa

agerpres.ro

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite