Străzile din Centrul Istoric vor fi aduse la starea iniţială, anunță PMB. Pavajele de pe str. Lipscani, remediate

Pavajele de pe str. Lipscani remediate / Facebook PMB
Pavajele de pe str. Lipscani remediate / Facebook PMB
7 martie 2023, 19:03

„Străzile din Centrul Istoric sunt aduse la starea iniţială după executarea lucrărilor de reabilitare a reţelei de distribuţie a gazelor naturale. În prezent, S.C. Engie România S.A. remediază pavajele pe str. Lipscani, acolo unde au fost finalizate lucrările. În perioada următoare, va fi refăcut pavajul de pe străzile Eugeniu Carada şi Ion Ghica. Pentru executarea lucrărilor, au fost obţinute toate avizele necesare, inclusiv de la Ministerul Culturii”, anunţă PMB pe Facebook.

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, informa vineri că Distrigaz şi-a asumat obligaţia de a pune la loc pavajul pe străzile din Centrul Vechi unde a realizat lucrări.

„Mi s-a comunicat că e o lucrare provizorie şi că Distrigaz şi-a luat obligaţia de a pune pavajul la loc”, explica Nicuşor Dan într-o declaraţie acordată presei.

Consiliera municipală Anamaria Gram (USR) a atras atenţia, joi, în şedinţa CGMB, asupra faptului că pe străzile din Centrul Vechi s-au făcut lucrări la reţeaua de distribuţia a gazelor, ulterior, piatra cubică din zonele respective fiind înlocuită cu beton.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite