Străzi inundate în New York, în urma ploilor abundente. Autorităţile au decretat stare de urgenţă

O ploaie torenţială a inundat New Yorkul. În doar 3 ore a plouat cât într-o lună, aşa că autorităţile au decretat starea de urgenţă în anumite părţi ale oraşului. Cele mai afectate cartiere ale metropolei sunt Brooklyn şi Manhattan, iar pericolul cel mai mare e la metrou, unde galeriile au fost inundate. De altfel şi străzile oraşului au fost acoperite de apă.

30 Septembrie 2023, 09:28 (actualizat 30 Septembrie 2023, 09:37) Știrile TVR |

Meteorologii au emis alerte de ploi abundente care, din datele pe care le au, vor continua şi săptămâna viitoare.

Traficul dat peste cap, viituri care au inundat metroul, străzile acoperite de apă şi lumea foarte speriată. Aşa se poate descrie pe scurt infernul pe care l-au trăit newyorkezii din cauza unei ploi torenţiale. În unele regiuni din cartierul Brooklyn a plouat în 3 ore cât într-o lună, aşa că s-a dat alarma.

Eric Adams, primarul lui New York: Decretez starea de urgenţă în New York din cauza condiţiilor meteo. Vreau să le spun tuturor newyorkezilor că trebuie să fie extrem de precauţi. Dacă sunteţi acasă, rămâneţi acasă. Dacă sunteţi la serviciu sau într-un adăpost rămâneţi acolo. Mai multe linii de metrou sunt inundate şi este extrem de dificil să te mişti prin oraş.

Meteorologii atrag atenţia că infernul nu s-a terminat. Chiar dacă ploaia s-a mai domolit în unele zone ale metropolei, radarele arată că precipitaţiile abundente se întorc. Din cauza ploilor care au generat inundaţii istorice în New York a fost dat peste cap şi traficul aerian. Un terminal al aeroportului La Guardia a fost închis.

*
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN CRAWL
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 5°C 6°C
IASI 3°C 3°C
CLUJ 4°C 5°C
CONSTANTA 9°C 9°C
CRAIOVA 3°C 6°C
BRASOV 3°C 6°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI