Stradă asfaltată pe jumătate. O bandă de circulație aparține comunei Cârcea, cealaltă administrației locale din Craiova

15 octombrie 2020, 10:09

Intre Craiova și comuna Cârcea a apărut și un conflict care a ajuns în instanță, pentru că pe strada cu pricina se afla firma Ford. Aceasta plătește impozite administrației locale din Craiova, fapt cu care comuna Cârcea nu este de acord. Cei care au de suferit, însă, sunt locuitorii din zonă.

De curând, Primăria Cârcea a decis să includă strada în programul de asfaltare, astfel că drumul a fost modernizat pe jumătatea care îi aparține.

Valerică Pupăză, primar Cârcea: Asta e tendința. În zonele unde sunt mai urbanizate, în municipiu, se dorește tot timpul o expansiune. Nu trebuie să întrebam Primăria Craiova dacă vrem să facem ceva pe teritoriul nostru administrativ. Și nici ei nu trebuie să ne întrebe pe noi când își stabilesc lista de investiții. De aceea nu am stat de vorbă cu nimeni și nici ei nu ne-au întrebat.

Mariana Andronache, purtător de cuvânt Primăria Craiova: La ora aceasta, limita teritorială face obiectul unei acțiuni în instanță și doar instanța va stabili pe unde este aceasta limită. De aceea noi nu am mers mai departe, nu am efectuat lucrări de modernizare, de reparație la drumul respectiv

Uzina Ford plătește impozite și taxe locale Primăriei Craiova în valoare de aproximativ două milioane de euro pe an.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă