Stephanie de Monaco a vizitat Familia Regală a României

5 octombrie 2017, 14:30

Principesa Stephanie de Monaco a ajuns la Palatul Elisabeta la ora 10:30. A fost întâmpinată de Principesa Moștenitoare Margareta și de Principele Radu. Stephanie de Monaco a fost îmbrăcată lejer, într-un pulover și pantaloni. Altețele Lor au stat de vorbă o oră, în Salonul Alb.

Între cele două familii regale există o veche legătură de prietenie. Regele Mihai şi Regina Ana au fost apropiaţi de Principele Rainier al III-lea şi de Principesa Grace de Monaco, celebra actriță Grace Kelly.

Bucurându-se de prietenia cuplului conducător al Principatului Monaco, în 1966, Regele Mihai şi Regina Ana s-au căsătorit pentru a doua oară, de data aceasta catolic, la Monte Carlo. A fost o ceremonie mică, dar așa a făcut pace Regina Ana cu Vaticanul. Papa Pius al XII-lea o excomunicase pe Regina Ana în urmă cu 18 ani, pentru că prințesa catolică a acceptat să se căsătorească ortodox cu Regele Mihai.

Principesa Margareta şi Principele Radu s-au întâlnit cu Principele Albert al II-lea de multe ori în ultimii 20 de ani, la ocazii regale sau oficiale. În 2011, au participat la nunta suveranului Principatului Monaco.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite