Ştefan Ioniţă, director provizoriu al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere

13 ianuarie 2017, 19:51

Ştefan Ioniţă este director provizoriu al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), a anunţat, vineri, Ministerul Transporturilor.

Ştefan Ioniţă va ocupa această funcţie până la finalizarea procedurii de selecţie a conducerii, prevăzută de Ordonanţa de Guvern 109/2011.

Ştefan Ioniţă a condus, din 2014 până în prezent, Direcţia Tehnică şi Calitate a CNAIR.

Agerpres aminteşte că fostul şef al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Cătălin Homor, a fost revocat din funcţie acum două zile.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a dispus Corpului de Control să efectueze la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) o verificare a existenţei mijloacelor şi materialelor necesare deszăpezirii, a situaţiei contractelor cu societăţi private pentru deszăpezire şi a modului de fundamentare a ordinului privind utilizarea nisipului la deszăpezire.

Premierul Sorin Grindeanu i-a cerut, sâmbătă, ministrului Transporturilor să trimită Corpul de control la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) şi să ia toate măsurile legale pentru demiterea directorului general al companiei, Cătălin Homor.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite