Distracție la răcoarea muntelui: Staţiunile montane au fost pline de turişti, care au vrut să profite de ultimele zile de vară

DISTRACŢIE LA RĂCOAREA MUNTELUI
DISTRACŢIE LA RĂCOAREA MUNTELUI
28 august 2022, 18:55

Staţiunea Ocna Sibiului, cunoscută și drept Litoralul Ardealului, a fost plină de turiști în ultimul weekend calendaristic de vara. Locul este căutat mai ales pentru beneficiile terapeutice.

Staţiunea este la 15 km de Sibiu, are 12 lacuri și este înconjurata de păduri seculare de stejari.

”Cât timp este soare şi e cald, oamenii o să vină. Anul asta începe și școală mai repede. Noi speram să fie vreme bună. Din păcate anul asta n-am prea avut parte de vreme bună, adică am avut un singur weekend în care a fost sâmbătă și duminică soare”, precizează Ionuț Costea, directorul general S.C. Lacuri Naturale Ocna Sibiuliu

În ultima duminică de vară, și Transalpina a fost plină de turiști. Sute de oameni s-au oprit pe traseu să admire peisajele, să facă poze sau să mănânce o plăcintă proaspătă.

”E ultimul weekend, toți se gândesc că e de tranzit, foarte mulți evita Valea Oltului din cauza că este foarte aglomerat. Și atunci se bucură și de munte, și de aer curat și de toate bunătățile”, povestește un turist.

Calendaristic, vara a ajuns la final. Dar în prognozele meteorologilor și în luna septembrie vom avea temperaturi de vară.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă