Start campaniei de vaccinare, în Olt

5 ianuarie 2021, 11:20

Șeful Centrului de vaccinare anti-COVID de la Slatina a fost primul cadru medical din județ care a fost imunizat. El susține că astfel vrea să dea un exemplu pentru colegii săi medici atât din spitalul slătinean cât și din ambulatoriu sau cabinetele de familie.

Directorul medical și cel de îngrijiri de la principalul spital din județ s-au numărat printre primele cadre medicale din județ care au fost imunizate. Ei susțin că procedura a decurs fără probleme și că nu au avut niciun fel de efecte. Cei doi cred că imunizarea reprezintă singura modalitate de a pune capăt pandemiei.

Sute de angajați ai Spitalului Județean de Urgență Slatina, reprezentând aproape jumătate dintre angajați, s-au înscris voluntar pentru vaccinare. Pentru imunizarea lor și a altor cadre medicale din zonă au fost amenajate în centru două cabinete. La nivel județean, au fost amenajate patru centre de vaccinare. Ele au la dispoziție un număr suficient de doze de substanță imunizantă.

Autoritățile din Olt au identificat și sunt în curs de amenajare a altor nouă centre de vaccinare anti-COVID în vederea demarării imunizării și categoriilor de persoane incluse în etapa a doua.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă