Starea Regelui Mihai este precară. Relatare din Aubonne, Elveția

18 noiembrie 2017, 14:22

În ultimele două zile, starea Regelui Mihai nu s-a modificat. La Aubonne sunt Principesa Moștenitoare Margareta, Principele Radu, cele două măicuțe care au grijă de Majestatea Sa.

Fizioterapeutul vine o dată la două zile. Iar medicii au grijă ca Regele să primească cel mai bun tratament.

În urmă cu câteva zile, într-o declarație făcută în exclusivitate pentru TVR, șeful Casei Regale, Andrew Popper, spunea că Majestatea Sa are și momente în care este mai puțin conștient.

Andrew Popper sublinia că nu pot fi date publicității rapoarte medicale, întrucât legea elvețiană nu le permite doctorilor să facă publice diferite informații legate de starea unui pacient.

Șeful Casei Regale a precizat că nu pot fi făcute publice fotografii din această perioadă cu Majestatea Sa pentru că i-ar afecta grav demintatea.

Pe 6 noiembrie, Casa Regală a anunțat că starea generală a Regelui Mihai s-a agravat, iar pe 8 noiembrie a și fost împărtășit de Înaltpreasfințitul Iosif. Sfinția Sa a fost și acum două zile la reședința din Aubonne și l-ar fi împărtășit din nou pe Regele Mihai, la dorința Custodelui Coroanei, Principesa Margareta.

Reprezentanții Familiei Regale au stabilit ca o dată pe săptămână să vină Înaltpreasfinţitul Iosif și să facă o scurtă slujbă religioasă, iar dacă se poate chiar să stea de vorbă cu Regele Mihai.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite