Starea răniților din exploziile de la Crevedia. Încă o persoană și-a pierdut viața, iar 15 sunt în continuare tratate în spitalele din București. 27 de pacienți au fost externați

Explozia de la Crevedia - stație GPL
Explozia de la Crevedia - stație GPL
4 septembrie 2023, 14:20

Un pacient este în stare critică, intubat și ventilat mecanic. Acesta este internat la Spitalul Clinic de Urgență București, potrivit unui raport al Ministerului Sănătății. Este unul dintre cetățenii nepalezi care se aflau în apropiere de prima explozie de sâmbătă seara.

14 pacienți internați în spitalele din București se află în stare medie sau ușoară, din care: șase pacienți la Spitalul Clinic de Urgență București; doi pacienți la Spitalul Clinic de Urgență “Bagdasar Arseni” București; cinci pacienți la Spitalul Clinic de Urgență Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri București. Un pacient este internat la Spitalul Universitar de Urgență Elias București.

27 de pacienți au fost externați până în acest moment. Patru persoane și-au pierdut viața în urma exploziilor.

12 pacienți au fost transferați în străinătate. Dintre aceştia, un pompier transferat la Bruxelles are suprafaţă corporală arsă mai mult de 15%, el fiind intubat şi ventilat mecanic, stabil hemodinamic, cu evoluţie clinică favorabilă, arată MS.

Cel de-al doilea pompier transferat la Bruxelles are suprafaţă corporală arsă peste 20%, respiră spontan, stabil hemodinamic, cu evoluţie clinică favorabilă.

Unul dintre pacienţii transferaţi la Milano are suprafaţă corporală arsă peste 90%, fiind intubat şi ventilat mecanic, stabil hemodinamic, necesită suport vasopresor. Starea sa este una critică.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite